Jumat, 07 September 2012

Cinta? Love?

///////waw!~ >//<
judulnya galau banget yah? hehehe
ini pengaruh teman- temanku dan permainan EiJi(AG) nih,, Monkey Icons Yoyo
belakangan ini aku dan temen2 sering banget bicarain tentang cinta...

Nah, what the real  problem isss.....
no one among us is really ever fall in love, even never have a boyfriend, except vivi-ssi and ranny-ssi.. Monkey Icons Cici

sebenarnya cinta itu bagaimana sih? O.o

benarkah cinta itu membuat kita deg-degan like everybody say, when your heartbeat run faster, and you 
can't think anything if you were beside him? really?
benarkah cinta itu will make us forget to eat? drink? time? because all we can think is about him. really??!

ketika cinta menghampiri, will we realize?
apakah hati kita akan menyampaikan impuls ke otak dan mengatakan
"you've fall in love with this guy"
and then otak akan menyampaikan ke saraf motorik yaitu tangan, kaki dan seluruh tubuh kita dan mengatakan,
"you have fallen for this guy, and you must do everything for him."
is love blind??
and, isn't there time that you won't realize that love is coming?
i think yes..
but you will realize that love too at last,
because when he get another love, you will bu hurted..

what i can do to feel love is when i read a novel, like kita yang ada dinovelnya,
but.. does love that we feel in novel will be feel the same way in the real?
i wonder..



Tidak ada komentar:

Poskan Komentar